Byggt nytt? Vi städar hela stället!

Vi erbjuder expresshjälp – Behöver du hjälp akut? Ring till oss så ser vi hur vi kan hjälpa dig!

Vår Byggstädning i Stockholm

Hur fungerar vår byggstädning?

Vår byggstädning börjar med en detaljerad konsultation där vi utvärderar ditt byggprojekts behov och tidsramar. Vi skapar en anpassad städplan som inkluderar regelbunden rengöring under byggprocessen samt en avslutande djuprengöring. Vårt erfarna team tar hand om alla aspekter av städningen, från att avlägsna byggdamm och skräp till att säkerställa att alla ytor är skinande rena och redo för användning. Genom att använda moderna städtekniker och miljövänliga produkter garanterar vi en säker och presentabel arbetsplats från start till slut.

Erbjuder ni garanti?

Ja, vi erbjuder en garanti på våra städtjänster. Vår garanti innebär att om du inte är helt nöjd med vårt arbete, kommer vi tillbaka och rättar till eventuella brister kostnadsfritt. Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar och leverera ett resultat du kan vara nöjd med.

Kan man nyttja RUT-avdrag?

Ja, du kan nyttja RUT-avdraget för våra städtjänster. RUT-avdraget innebär att du får en skattereduktion på 50% av arbetskostnaden för hushållsnära tjänster, inklusive hemstädning. Detta gör våra tjänster ännu mer prisvärda. Vi hjälper dig gärna med all nödvändig administration för att dra nytta av detta avdrag.

Vilka produkter använder ni?

Vi använder miljövänliga och skonsamma rengöringsprodukter för att säkerställa att ditt hem är rent och hälsosamt utan att skada miljön. Våra produkter är noggrant utvalda för att vara effektiva samtidigt som de är säkra för både människor och husdjur. Vi tar hand om både ditt hem och vår planet genom att välja hållbara alternativ i vår städning.

Skicka en förfrågan – Vi återkopplar oftast inom 24 timmar.

Ett rent bygge från start till slut med Jona’s Städservice & Bemanning

yggnadsprojekt innebär ofta mycket smuts och damm, vilket kan påverka både arbetsmiljön och det slutliga resultatet. På Jona’s Städservice & Bemanning erbjuder vi professionell byggnadsstädning som säkerställer att ditt bygge är rent och säkert från start till slut. Vår byggnadsstädning inkluderar alla nödvändiga steg för att skapa en ren och välordnad arbetsplats, oavsett om det handlar om en nybyggnation, renovering eller ombyggnation.

Vårt erfarna team är specialiserat på att hantera byggstädning och vet hur man effektivt tar bort byggdamm, smuts och byggavfall. Vi ser till att alla ytor, inklusive golv, väggar, fönster och installationer, är fria från damm och smuts. Genom att använda moderna städtekniker och miljövänliga rengöringsprodukter garanterar vi att arbetsplatsen inte bara är ren utan också säker för alla som vistas där.

Vi erbjuder flexibla städtjänster som kan anpassas efter byggprojektets schema och behov. Vår målsättning är att göra ditt bygge klart för överlämning eller nästa arbetsfas utan några förseningar orsakade av städning. Med Jona’s Städservice & Bemanning kan du vara säker på att ditt byggprojekt avslutas på bästa möjliga sätt, med en ren och presentabel slutprodukt.

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov av byggnadsstädning och hur vi kan hjälpa dig att hålla din byggarbetsplats i toppskick. Låt oss ta hand om städningen så att du kan fokusera på att slutföra ditt projekt.

Vi erbjuder garanti! 

På Jona’s Städservice & Bemanning är vi stolta över att erbjuda en garanti på vår byggstädning. Vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet och fullständig kundnöjdhet. Om du mot förmodan inte skulle vara helt nöjd med vårt arbete, kommer vi tillbaka och åtgärdar eventuella brister utan extra kostnad.

Vår garanti säkerställer att du kan känna dig trygg och säker med att ditt byggprojekt lämnas i perfekt skick, redo för nästa fas eller överlämning. Med oss får du en pålitlig städpartner som står bakom sitt arbete fullt ut.

Här finns vi i Stockholm

Märsta

Solna

Täby

Uppsala

Huddinge

Sollentuna

Lidingö

Jakobsberg

Tyresö

Botkyrka