Transport av begagnade bilar över hela Sverige!

Vi erbjuder expresshjälp – Behöver du hjälp akut? Ring till oss så ser vi hur vi kan hjälpa dig!

Skicka en förfrågan – Vi återkopplar oftast inom 24 timmar.

Vi transporterar fordon över hela sverige!

På Jona’s Städservice & Bemanning erbjuder vi en omfattande transporttjänst för bilfirmor över hela Sverige. Vi förstår vikten av att leverera bilar i tid och i perfekt skick till slutkunden. Vårt team av erfarna och pålitliga förare ser till att varje fordon hanteras med största omsorg och säkerhet under hela transporten.

Vi tar hand om hela processen, från hämtning hos bilfirman till leverans hos slutkunden. Oavsett om det handlar om en ny bil eller en begagnad, säkerställer vi att fordonet når sin destination utan problem. Vi erbjuder flexibla lösningar som kan anpassas efter dina specifika behov, oavsett om du behöver regelbundna transporter eller enstaka leveranser. Med vår service kan du vara säker på att dina kunder får sina bilar i tid och i utmärkt skick, vilket bidrar till ökad kundnöjdhet och lojalitet.

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa din bilfirma med smidiga och pålitliga biltransporter. Låt oss ta hand om logistiken så att du kan fokusera på att driva din verksamhet.

Proffsig provkörning & transport av begagnade bilar

När en bilfirma vill köpa begagnade bilar, kan Jona’s Städservice & Bemanning erbjuda en heltäckande tjänst som inkluderar både provkörning och transport. Våra erfarna förare och tekniker reser över hela Sverige för att provköra och inspektera begagnade bilar på uppdrag av bilfirmor. Vi säkerställer att varje fordon är i utmärkt skick innan det transporteras till den köpande bilfirman.

Vår tjänst innebär att vi hanterar hela processen, från initial provkörning och inspektion till säker transport av bilen till dess nya hem. Vi använder oss av moderna transportlösningar och följer strikta säkerhetsstandarder för att garantera att varje bil levereras utan några problem. Denna service sparar tid och resurser för bilfirmor, samtidigt som den säkerställer att alla fordon är noggrant kontrollerade och i bästa möjliga skick vid leverans.

Låt Jona’s Städservice & Bemanning ta hand om dina behov av provkörning och biltransport. Kontakta oss idag för att få mer information om våra tjänster och hur vi kan hjälpa din bilfirma med pålitlig och professionell hantering av begagnade bilar.

Här finns vi i Stockholm

Flemingsberg

Solna

Täby

Älvsjö

Huddinge

Sollentuna

Lidingö

Tumba

Tyresö

Botkyrka