En noggrann städtjänst – Storstädning

Vi erbjuder expresshjälp – Behöver du hjälp akut? Ring till oss så ser vi hur vi kan hjälpa dig!

Vår storstädning i Stockholm

Varför ska du välja vår storstädning?

Att välja vår storstädning innebär att du får en omfattande och detaljerad rengöring av hela ditt hem. Vi använder miljövänliga och effektiva rengöringsprodukter som säkerställer att ditt hem inte bara blir rent, utan också är säkert för dig och din familj. Vårt erfarna team arbetar noggrant och systematiskt för att säkerställa att varje hörn av ditt hem blir skinande rent.

Erbjuder ni garanti?

Ja, vi erbjuder en garanti på våra städtjänster. Vår garanti innebär att om du inte är helt nöjd med vårt arbete, kommer vi tillbaka och rättar till eventuella brister kostnadsfritt. Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar och leverera ett resultat du kan vara nöjd med.

Kan man nyttja RUT-avdrag?

Ja, du kan nyttja RUT-avdraget för våra städtjänster. RUT-avdraget innebär att du får en skattereduktion på 50% av arbetskostnaden för hushållsnära tjänster, inklusive hemstädning. Detta gör våra tjänster ännu mer prisvärda. Vi hjälper dig gärna med all nödvändig administration för att dra nytta av detta avdrag.

Vilka produkter använder ni?

Vi använder miljövänliga och skonsamma rengöringsprodukter för att säkerställa att ditt hem är rent och hälsosamt utan att skada miljön. Våra produkter är noggrant utvalda för att vara effektiva samtidigt som de är säkra för både människor och husdjur. Vi tar hand om både ditt hem och vår planet genom att välja hållbara alternativ i vår städning.

Skicka en förfrågan – Vi återkopplar oftast inom 24 timmar.

En storstädning i Stockholm – vi rengör varje hörn!

Letar du efter en grundlig och professionell storstädning i Stockholm? Då är Jona’s Städservice & Bemanning det rätta valet för dig! Vi erbjuder omfattande storstädningstjänster som garanterar att ditt hem blir skinande rent och fräscht. Vårt erfarna team av städare tar hand om varje detalj och lämnar inget åt slumpen.

När du bokar en storstädning med oss får du en noggrann rengöring av alla ytor i ditt hem. Vi dammsuger och moppar alla golvytor, dammar av möbler, hyllor och svåråtkomliga platser. I köket rengör vi bänkskivor, diskbänk, skåp både in- och utvändigt, samt alla vitvaror. Mikrovågsugnen får en grundlig rengöring och soporna töms.

Badrummen får extra uppmärksamhet med rengöring av toalett, dusch eller badkar, handfat och speglar. Vi ser till att alla kaklade ytor är fläckfria och att kranar och duschmunstycken är skinande rena. Sovrummen städas noggrant med dammsugning av mattor och rengöring av alla ytor, inklusive garderober.

Vårt mål är att ditt hem ska kännas som nytt efter vår storstädning. Vi använder miljövänliga och effektiva rengöringsprodukter för att säkerställa att ditt hem inte bara blir rent, utan också är säkert för dig och din familj.

Njut av en omstart med vår storstädningstjänst

Känner du att ditt hem behöver en ny start? Med Jona’s Städservice & Bemanning kan du njuta av en komplett omstart med vår professionella storstädningstjänst i Stockholm. Vi förstår vikten av ett rent och fräscht hem, och vårt erfarna team är här för att hjälpa dig uppnå just det.

Vår storstädning går bortom den vanliga veckostädningen och fokuserar på att ge ditt hem en djupgående rengöring. Vi tar hand om alla detaljer, från dammsugning och moppning av golv till noggrann dammning av möbler och svåråtkomliga ytor. I köket rengör vi bänkskivor, diskbänk, skåp, och vitvaror både in- och utvändigt, samt ser till att mikrovågsugnen blir skinande ren.

Badrummen får särskild uppmärksamhet med en grundlig rengöring av toalett, dusch eller badkar, handfat och speglar. Vi ser till att alla kaklade ytor är fläckfria och att kranar och duschmunstycken är fria från kalk och smuts. Sovrummen städas noggrant med dammsugning av mattor och rengöring av alla ytor, inklusive insidan av garderober.

Vi använder miljövänliga rengöringsprodukter som är skonsamma för både ditt hem och miljön. Vårt mål är att du ska kunna njuta av ett rent och hälsosamt hem utan att behöva lyfta ett finger.

Ge ditt hem en fräsch omstart med vår storstädningstjänst. Kontakta oss idag för att boka en tid som passar dig och upplev skillnaden med en professionell och noggrann städning. Med Jona’s Städservice & Bemanning kan du slappna av och njuta av ett skinande rent hem.

Här finns vi i Stockholm

Flemingsberg

Solna

Täby

Älvsjö

Huddinge

Sollentuna

Lidingö

Tumba

Tyresö

Botkyrka