En enklare flyttprocess med oss

Vi erbjuder expresshjälp – Behöver du hjälp akut? Ring till oss så ser vi hur vi kan hjälpa dig!

Vår flyttstädning i Stockholm

Vad ingår i vår flyttstädning?

Vår flyttstädning säkerställer att ditt hem är i perfekt skick för nästa ägare eller hyresgäst. Vi dammsuger och moppar alla golv, dammar av alla ytor inklusive möbler och hyllor, och rengör köket grundligt inklusive bänkskivor, diskbänk, skåp och vitvaror. Badrummen får särskild uppmärksamhet med rengöring av toalett, dusch eller badkar, handfat och speglar. Vi städar också sovrum noggrant och ser till att alla allmänna utrymmen som vardagsrum och hall är ordentligt rengjorda, inklusive lister, dörrar, och fönsterkarmar. Kontakta oss för att boka din flyttstädning och låt oss ta hand om det medan du fokuserar på din flytt.

Erbjuder ni garanti?

Ja, vi erbjuder en garanti på våra städtjänster. Vår garanti innebär att om du inte är helt nöjd med vårt arbete, kommer vi tillbaka och rättar till eventuella brister kostnadsfritt. Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar och leverera ett resultat du kan vara nöjd med.

Kan man nyttja RUT-avdrag?

Ja, du kan nyttja RUT-avdraget för våra städtjänster. RUT-avdraget innebär att du får en skattereduktion på 50% av arbetskostnaden för hushållsnära tjänster, inklusive hemstädning. Detta gör våra tjänster ännu mer prisvärda. Vi hjälper dig gärna med all nödvändig administration för att dra nytta av detta avdrag.

Vilka produkter använder ni?

Vi använder miljövänliga och skonsamma rengöringsprodukter för att säkerställa att ditt hem är rent och hälsosamt utan att skada miljön. Våra produkter är noggrant utvalda för att vara effektiva samtidigt som de är säkra för både människor och husdjur. Vi tar hand om både ditt hem och vår planet genom att välja hållbara alternativ i vår städning.

Skicka en förfrågan – Vi återkopplar oftast inom 24 timmar.

Slipp stress – Överlämna flyttstädningen till oss

Flyttstädning kan vara en av de mest tidskrävande och stressiga delarna av en flytt. Låt oss på Jona’s Städservice & Bemanning ta hand om städningen så att du kan fokusera på att komma i ordning i ditt nya hem. Vi erbjuder en noggrann och omfattande flyttstädning som säkerställer att varje del av ditt gamla hem är i toppskick för nästa ägare eller hyresgäst.

Vår professionella personal tar hand om allt från dammsugning och moppning av golv till grundlig rengöring av kök och badrum. Vi ser till att alla ytor är skinande rena, skåp är tomma och fräscha, och att fönster och lister är fria från damm och smuts. Med oss kan du vara säker på att städningen blir utförd enligt högsta standard, vilket minimerar risken för klagomål och säkerställer att du kan slappna av under flyttprocessen.

Kontakta oss idag för att boka din flyttstädning och lämna över ansvaret till oss. Vi garanterar ett rent och välskött hem, så att du kan fokusera på ditt nya äventyr utan onödig stress.

Vi erbjuder flyttstädning med garanti

När du väljer Jona’s Städservice & Bemanning för din flyttstädning, kan du känna dig trygg i att du får en tjänst av högsta kvalitet med garanti. Vår garanti innebär att om du inte är helt nöjd med städningen, kommer vi tillbaka och åtgärdar eventuella brister utan extra kostnad. Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar och säkerställa att varje yta är skinande ren och redo för nästa boende.

Vår flyttstädning inkluderar en grundlig rengöring av alla rum, inklusive dammsugning och moppning av golv, dammning av alla ytor, och noggrann rengöring av kök och badrum. Vi ser till att fönster är rena, skåp är tomma och fria från smuts, och att varje liten detalj är noggrant omhändertagen.

Med vår flyttstädningsgaranti kan du slappna av och fokusera på din flytt, med vetskapen om att ditt gamla hem lämnas i perfekt skick. Kontakta oss idag för att boka din flyttstädning och dra nytta av vår pålitliga och kvalitativa tjänst med garanti.

Här finns vi i Stockholm

Flemingsberg

Solna

Täby

Älvsjö

Huddinge

Sollentuna

Lidingö

Tumba

Tyresö

Botkyrka