Dödsbostädning, vi tar hand alla dina behov

Vi erbjuder expresshjälp – Behöver du hjälp akut? Ring till oss så ser vi hur vi kan hjälpa dig!

Vår Dödsbostädning i Stockholm

Varför ska du välja vår dödsbostädning?

Att hantera städning av ett dödsbo kan vara känslomässigt och praktiskt utmanande. På Jona’s Städservice & Bemanning erbjuder vi en professionell och respektfull dödsbostädning i Stockholm. Vårt erfarna team arbetar med omsorg och diskretion, och använder miljövänliga produkter för att säkerställa en grundlig rengöring av hela bostaden. Vi anpassar våra tjänster efter dina specifika behov och garanterar din nöjdhet genom vår kvalitetsgaranti. Låt oss hjälpa dig genom denna svåra tid med en pålitlig och omtänksam städtjänst. Kontakta oss idag för att få hjälp med din dödsbostädning.

Erbjuder ni garanti?

Ja, vi erbjuder en garanti på våra städtjänster. Vår garanti innebär att om du inte är helt nöjd med vårt arbete, kommer vi tillbaka och rättar till eventuella brister kostnadsfritt. Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar och leverera ett resultat du kan vara nöjd med.

Kan man nyttja RUT-avdrag?

Ja, du kan nyttja RUT-avdraget för våra städtjänster. RUT-avdraget innebär att du får en skattereduktion på 50% av arbetskostnaden för hushållsnära tjänster, inklusive hemstädning. Detta gör våra tjänster ännu mer prisvärda. Vi hjälper dig gärna med all nödvändig administration för att dra nytta av detta avdrag.

Vilka produkter använder ni?

Vi använder miljövänliga och skonsamma rengöringsprodukter för att säkerställa att ditt hem är rent och hälsosamt utan att skada miljön. Våra produkter är noggrant utvalda för att vara effektiva samtidigt som de är säkra för både människor och husdjur. Vi tar hand om både ditt hem och vår planet genom att välja hållbara alternativ i vår städning.

Skicka en förfrågan – Vi återkopplar oftast inom 24 timmar.

Fokusera på det som är viktigt – Städningen sköter vi

I svåra tider är det viktigt att kunna fokusera på det som verkligen betyder något. Låt oss på Jona’s Städservice & Bemanning ta hand om städningen av dödsboet så att du kan ägna din tid och energi åt det som är viktigast för dig och din familj. Vår professionella och respektfulla dödsbostädning i Stockholm garanterar en grundlig rengöring av hela bostaden.

Med vår erfarenhet och omtanke ser vi till att alla ytor är skinande rena och att alla personliga tillhörigheter behandlas med största respekt. Vi använder miljövänliga produkter och anpassar våra tjänster efter dina behov för att göra processen så smidig som möjligt. Låt oss sköta städningen medan du fokuserar på det som är viktigt. Kontakta oss idag för att få den hjälp du behöver.

Vi hjälper till med bortforsling också

Att hantera ett dödsbo innebär ofta att man måste ta hand om både städning och bortforsling av ägodelar. På Jona’s Städservice & Bemanning erbjuder vi en komplett tjänst där vi inte bara städar, utan också hjälper till med bortforsling av möbler, skräp och andra tillhörigheter. Vår professionella personal ser till att alla objekt hanteras med respekt och omsorg, och vi samarbetar med pålitliga partners för att säkerställa en smidig och effektiv bortforsling.

Vi förstår att denna process kan vara känslomässigt påfrestande, därför strävar vi efter att göra det så enkelt som möjligt för dig. Vårt team tar hand om allt det praktiska, från att packa och transportera till att se till att bostaden lämnas i bästa skick. Med vår hjälp kan du fokusera på det som är viktigt medan vi ser till att hela processen går smidigt och effektivt.

Kontakta oss idag för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig med både städning och bortforsling vid dödsbo. Låt oss ta hand om de praktiska detaljerna så att du kan få den avlastning du behöver under denna svåra tid.

Här finns vi i Stockholm

Märsta

Solna

Täby

Uppsala

Huddinge

Sollentuna

Lidingö

Jakobsberg

Tyresö

Botkyrka