Förenkla din vardag med vår hemstädningstjänst

Just nu, boka hemstädning för 139 kr / h – Gäller nya kunder under de första 2 månader. 

Vår hemstädning i Stockholm

Vad ingår i vår hemstädning?

I vår hemstädning ingår en noggrann och omfattande rengöring av ditt hem. Vi ser till att varje hörn är skinande rent och lämnar inget åt slumpen. Vi börjar med att dammsuga och moppa alla golvytor för att få bort smuts och damm. Därefter dammar vi möbler, hyllor och andra ytor för att säkerställa att inget område lämnas orört. I köket rengör vi bänkskivor, diskbänk och utsidan av vitvaror noggrant. Vi tömmer också sopor och ser till att mikrovågsugnen är skinande ren. I badrummen tar vi hand om rengöringen av toalett, dusch eller badkar, handfat och speglar. Sovrummen får också en grundlig rengöring med bäddning av sängar och dammsugning av mattor. Slutligen ser vi till att alla allmänna ytor som vardagsrum och hall städas noggrant, så att hela ditt hem känns fräscht och inbjudande.

  Erbjuder ni garanti?

  Ja, vi erbjuder en garanti på våra städtjänster. Vår garanti innebär att om du inte är helt nöjd med vårt arbete, kommer vi tillbaka och rättar till eventuella brister kostnadsfritt. Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar och leverera ett resultat du kan vara nöjd med.

  Kan man nyttja RUT-avdrag?

  Ja, du kan nyttja RUT-avdraget för våra städtjänster. RUT-avdraget innebär att du får en skattereduktion på 50% av arbetskostnaden för hushållsnära tjänster, inklusive hemstädning. Detta gör våra tjänster ännu mer prisvärda. Vi hjälper dig gärna med all nödvändig administration för att dra nytta av detta avdrag.

  Vilka produkter använder ni?

  Vi använder miljövänliga och skonsamma rengöringsprodukter för att säkerställa att ditt hem är rent och hälsosamt utan att skada miljön. Våra produkter är noggrant utvalda för att vara effektiva samtidigt som de är säkra för både människor och husdjur. Vi tar hand om både ditt hem och vår planet genom att välja hållbara alternativ i vår städning.

  Skicka en förfrågan – Vi återkopplar oftast inom 24 timmar.

  Ett rent hem – Ger dig glädje!

  Välkommen till Jona’s Städservice & Bemanning, ditt självklara val för professionell städning i Stockholm. Vi förstår att ett rent hem inte bara handlar om att ha ett snyggt utrymme, utan också om att skapa en miljö som ger dig glädje och välbefinnande. Vårt dedikerade team av erfarna städare strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar genom noggrann och effektiv service.

  Vi erbjuder ett brett spektrum av städtjänster som inkluderar hemstädning, storstädning, fönsterputsning och mycket mer. Med vår omfattande erfarenhet och kundfokuserade inställning, säkerställer vi att ditt hem inte bara ser rent ut, utan känns rent på djupet.

  Vi använder miljövänliga produkter och moderna städtekniker för att garantera högsta kvalitet och hållbarhet. Vårt mål är att du ska kunna njuta av ett skinande rent hem utan att behöva lyfta ett finger.

  Kontakta oss idag för att boka en kostnadsfri platsbesök och få ett prisförslag anpassat efter dina behov. Låt Jona’s Städservice & Bemanning hjälpa dig att skapa en renare och gladare vardag!

  Njut av ett välstädat hem – Så ofta du vill det

   Vårt team av professionella städare är utbildade och erfarna inom alla typer av städning, inklusive regelbunden hemstädning, storstädning, och fönsterputsning. Med vårt fokus på kvalitet och kundnöjdhet, kan du lita på att vi levererar resultat som överträffar dina förväntningar varje gång.

  Vi erbjuder:

  • Regelbunden hemstädning: Anpassad efter din livsstil och schema, vare sig du behöver städning varje vecka, varannan vecka eller månadsvis.
  • Storstädning: Perfekt för djupgående rengöring av hela hemmet, inklusive svåråtkomliga områden.
  • Fönsterputsning: Ge dina fönster en kristallklar finish som släpper in mer ljus och gör ditt hem ljusare och trevligare.

  Våra tjänster är inte bara noggrant utförda, utan vi använder även miljövänliga rengöringsprodukter som är skonsamma för både ditt hem och miljön. Vi erbjuder dessutom en garanti på vårt arbete, vilket innebär att om du inte är nöjd med resultatet, så åtgärdar vi det kostnadsfritt.

  Här finns vi i Stockholm

  Flemingsberg

  Solna

  Täby

  Älvsjö

  Huddinge

  Sollentuna

  Lidingö

  Tumba

  Tyresö

  Botkyrka